Resultaten voor gemeentelijke kredietbank amsterdam

gemeentelijke kredietbank amsterdam
ECLINLRBAMS2019896, Rechtbank Amsterdam, AWB 18/5323.
eiseres, te Amsterdam, eiseres. het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam, verweerder. Bij brief van 19 juni 2018 heeft de Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam GKA de aanvraag van eiser om toekenning van een persoonlijke lening voor het inrichten van een woning afgewezen.
Gemeentelijke Kredietbank GKB.
De GKB is een overheidsinstelling voor hulp bij schulden, preventie van schulden, inkomensbeheer en sociale kredietverlening. Wij werken in 20 gemeenten. De GKB is lid van de NVVK, Vereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren. Ook zijn wij lid van het ecdn, the european consumer debt network. Vrijblijvend advies aanvragen. Zoek op de website Zoekterm. 17 augustus 2020 Technisch probleem incasso aflossing lening GKB. 26 mei 2020 Kantoor gesloten op Tweede Pinksterdag. 20 mei 2020 Storing bij banken huishoudgeld vertraagd. Bezoekadres Overcingellaan 15. Assen Postadres Postbus 426. 9400 AK Assen E-mailadres info@degkb.nl. Ga naar alle contactinformatie. Sitemap Cookiebeleid Privacy Statement 2020 Gemeentelijke Kredietbank.
Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam GKA wmo.
Neem altijd even contact op met de hulpverlenende organisatie voordat je op pad gaat. Wonen en woonomgeving. Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam GKA. Verstrekt leningen aan iedereen die een laag en regelmatig inkomen heeft tot maximaal 130% van het sociaal minimum en meerderjarig is. Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam.;
gemeentelijke kredietbank amsterdam
De gemeentelijke kredietbank Amsterdam is een onderdeel van de Dienst Werk en Inkomen DWI. Dat wil zeggen dat de gemeentelijke kredietbank Amsterdam valt onder alle diensten die Amsterdam heeft, die proberen de inwoners van Amsterdam financieel gezien zo gezond mogelijk te houden.
Gemeentelijke informatiegids Amsterdam Centrum Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam GKA.
Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam GKA. Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Postbus 11635, 1001 GP Amsterdam. Share op Facebook. Tweet deze vermelding. Voeg toe aan Google. Download als visitekaartje. Vragen over persoonlijke lening. Amsterdam Centrum Organisaties en verenigingen G Geldzaken.
Schuldsanering Amsterdam Schone lei Schuldsanering.help.
Heeft u hulp nodig met uw schulden of een beslaglegging? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact op voor een intake en schuld hulp ook voor werkgevers die werknemers willen helpen. Let op: JavaScript is benodigd voor deze inhoud. Voor wie is de schuldsanering in Amsterdam? De Schuldsanering is voor iedereen inwoners van Amsterdam die minimaal 27 jaar of ouder zijn. Meer informatie over de aanvraag tot schuldsanering kunt u vinden op de desbetreffende pagina. Om te actief deel te nemen aan de schuldsanering heeft u ook enkele verplichtingen die u moet nakomen. Komt u er met ons niet uit voor schuldhulp dan is het altijd mogelijk om bij de Gemeente Amsterdam om een schuldsanering regeling aan te vragen.
Lenen voor Amsterdamse minima is duurder geworden Het Parool. Deel dit artikel. Loading.
Michiel Couzy 2 januari 2018, 1223: Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam GKA Beeld anp. Gemeenten in Nederland hanteren verschillende rentetarieven voor leningen aan minima, bleek onlangs uit een uitzending van Kassa. In Amsterdam betalen ze maximaal 13 procent rente, in Den Haag maar 21, procent.
Andere voorbeelden van opdrachten met impact Schaëfer Company.
Inrichten informatievoorziening, besturing en financiële afrekening WMO/Zorg na overdracht AWBZ. Data analyse en business consultancy WMO. Ontwikkelen en implementeren financieel analysetool zorgaanbieders WMO. Ontwikkelen en implementeren organisatie en ICT-strategie Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam. Management consultancy Inkomensvoorzieningen en Schuldhulpverlening. Interim management en projectleiding.
Overzicht Archief van de Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam.
Door een strategische heroriëntatie ging de bank, naast sociale kredietverlening en schuldsanering, zich ook profileren op het gebied van commerciële kredietverlening. De organisatie is wederom aangepast na inwerkingtreding van de Wet financiering decentrale overheden FIDO. Vanaf 1 juli 2001 bestond de Stichting Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam handelsnaam CREDIAM Kredietbank Amsterdam uit de Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam B.V.
Schuldenvrij: de weg naar werk? Hogeschool van Amsterdam. Creating Tomorrow.
Het niet hebben van werk en het leven in armoede zijn immers voor veel mensen twee kanten van dezelfde medaille. Het lectoraat Armoede en Participatie van de Hogeschool van Amsterdam onderzoekt deze vragen in samenwerking met de Gemeente Amsterdam DWI en diens afdeling Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam GKA, de gemeente Almere en Plangroep in Almere.
Sociale kaart Nederland Gemeente Amsterdam Werk en Inkomen Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam GKA.
Gemeente Amsterdam Werk en Inkomen Gemeentelijke Kredietbank Amsterdam GKA. Wie een laag inkomen heeft, of geen geld kan lenen van een gewone bank, kan misschien geld lenen van de Kredietbank Amsterdam. De Kredietbank hanteert een lagere rente dan een gewone bank. Amsterdammers met schulden kunnen bij de Kredietbank terecht voor schuldhulpverlening. Het GKA is onderdeel van de Dienst Werk en Inkomen DWI. Lees meer op de website. 18 jaar en ouder. Gecontracteerd door gemeenten. Postbus 11635 1001GP Amsterdam. Lees meer over. Kloppen de gegevens van deze organisatie niet meer? Geef een wijziging door. Sluiten Uit favorieten verwijderen. Eventueel toegekende categorieën en eigen contactpersonen gaan verloren voor deze organisatie als u de organisatie uit uw favorieten verwijdert. Wilt u de organisatie uit uw favorieten verwijderen? Ja Nee Annuleren. Sluiten Eigen contactpersoon. Deel met de groep. Bewerken toestaan door gedeelde zorgprofessionals. Sluiten Eigen contactpersoon verwijderen. Wilt u de contactpersoon" verwijderen? Ja Nee Annuleren. Deel met de groep. Bewerken toestaan door gedeelde zorgprofessionals. Sluiten Notitie verwijderen. Wilt u de notitie verwijderen? Ja Nee Annuleren. 2020 Sociale kaart Nederland. Privacyverklaring Contact versie: 3.35.12.

Contacteer ons