Ontdek de prijs van een blowerdoortest en bespaar op energiekosten met Vastgoedkeur!


Een blowerdoortest is een belangrijk onderdeel van het Meerjarenonderhoudsplan (MJOP) voor vastgoed. Met deze test wordt de luchtdichtheid van een gebouw gemeten, waardoor eventuele lekkages en zwakke plekken in de constructie aan het licht komen. Dit kan helpen om energie te besparen, de luchtkwaliteit te verbeteren en de veiligheid van het gebouw te waarborgen.

Maar wat zijn eigenlijk de kosten voor zo’n blowerdoortest? De prijs van een blowerdoortest hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het gebouw, de complexiteit van de constructie en het aantal metingen dat nodig is om een betrouwbaar resultaat te krijgen.

Over het algemeen kun je rekenen op een prijs tussen de €500 en €1000 voor een blowerdoortest. Dit lijkt misschien veel geld, maar bedenk wel dat deze test kan helpen om aanzienlijke besparingen op energiekosten te realiseren. Bovendien kan het voorkomen van lekkages en zwakke plekken in de constructie op lange termijn veel duurder zijn dan de kosten voor een blowerdoortest.

Het is dus zeker aan te raden om als vastgoedeigenaar of beheerder een blowerdoortest op te nemen in het MJOP. Op die manier kun je niet alleen bijdragen aan een duurzamer gebruik van energie, maar ook zorgen voor meer comfort en veiligheid voor bewoners of gebruikers van het pand.

Bij Vastgoedkeur kun je terecht voor een professionele blowerdoortest, uitgevoerd door gecertificeerde experts. Wij bieden een complete MJOP-service, inclusief een gedetailleerd rapport en advies op maat voor verdere verbeteringen aan het gebouw. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten van een blowerdoortest.

Wil je weten wat de prijs is van een blowerdoortest voor jouw vastgoed en hoe dit kan bijdragen aan een duurzamer gebruik van energie, meer comfort en veiligheid? Neem dan nu contact op met Vastgoedkeur voor een professionele blowerdoortest en gedetailleerd rapport. Klik hier voor meer informatie.