Profiteer van het prijsvoordeel en ruime aanbod: laat ons uw droomauto importeren uit Duitsland!


Auto importeren uit Duitsland: waarom zou je het doen?

Het importeren van een auto uit Duitsland kan voor veel mensen een interessante optie zijn. Er zijn verschillende redenen waarom je zou kunnen overwegen om een auto uit onze oosterburen te halen. In dit artikel zetten we de belangrijkste voordelen op een rijtje.

Prijsvoordeel

Een van de belangrijkste redenen om een auto uit Duitsland te importeren is het prijsvoordeel. In Duitsland zijn auto’s vaak goedkoper dan in Nederland, vooral als het gaat om jonge occasions of nieuwe auto’s. Dit komt onder andere door de hogere BPM die in Nederland wordt berekend. Door een auto uit Duitsland te importeren, kun je dus flink besparen op de aanschafprijs.

Ruime keuze

Een ander voordeel van het importeren van een auto uit Duitsland is de ruime keuze aan modellen en uitvoeringen. In Duitsland worden vaak meer verschillende modellen en uitvoeringen aangeboden dan in Nederland. Hierdoor is de kans groter dat je precies de auto kunt vinden die aan jouw wensen voldoet.

Kwaliteit

Duitse automerken staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Door een auto uit Duitsland te importeren, kun je dus profiteren van deze goede reputatie en ben je verzekerd van een degelijke en betrouwbare auto.

Garantie

Als je ervoor kiest om een auto bij een officiële dealer in Duitsland te kopen, heb je vaak recht op garantie die ook geldig is in Nederland. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over eventuele reparatiekosten als er iets mis is met de auto.

Hoe importeer je een auto uit Duitsland?

Het importeren van een auto uit Duitsland kan een ingewikkeld proces lijken, maar met de juiste kennis en voorbereiding hoeft het niet moeilijk te zijn. Het is belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de regels en procedures die gelden bij het importeren van een auto. Zo moet je onder andere rekening houden met de BPM, de RDW-keuring en het transport van de auto.

Gelukkig kun je bij Van Leersum & Zn. terecht voor professionele hulp bij het importeren van een auto uit Duitsland. Wij hebben ruime ervaring in het importeren van auto’s en kunnen je helpen bij alle stappen in het proces, van het zoeken naar een geschikte auto tot aan de aflevering in Nederland.

Conclusie

Het importeren van een auto uit Duitsland kan dus veel voordelen opleveren, zoals prijsvoordeel, ruime keuze en goede kwaliteit. Als je overweegt om een auto uit Duitsland te halen, is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de regels en procedures die gelden bij het importeren. Bij Van Leersum & Zn. kun je terecht voor professionele hulp en advies bij het importeren van jouw droomauto uit Duitsland!

Wilt u profiteren van het prijsvoordeel en ruime aanbod van auto’s in Duitsland? Laat ons u helpen bij het importeren van uw droomauto! Bij Van Leersum & Zn. hebben we ruime ervaring in het importeren van auto’s uit Duitsland en kunnen we u helpen bij alle stappen in het proces. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!