Ervaar Brabantse gastvrijheid in onze groepsaccommodatie bij Den Hazelaar!

groepsaccommodatie brabant

Groepsaccommodatie in Brabant bij Den Hazelaar

Groepsaccommodatie in Brabant bij Den Hazelaar

Op zoek naar de perfecte groepsaccommodatie in Brabant voor een gezellig verblijf met vrienden of familie? Bij Den Hazelaar ben je aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie “Het Hazenhonk” biedt alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf in het prachtige Brabantse landschap.

Of je nu een weekendje weg wilt met vrienden, een familiebijeenkomst organiseert of een teambuilding evenement plant, onze groepsaccommodatie is ideaal voor groepen tot wel 30 personen. Met comfortabele slaapkamers, een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een gezellige tuin met terras, is Het Hazenhonk van alle gemakken voorzien.

Den Hazelaar ligt in het pittoreske dorpje Luyksgestel, omgeven door prachtige natuur en tal van activiteiten. Geniet van wandel- en fietstochten door de bossen, ontdek de lokale cultuur en gastronomie of breng een bezoek aan nabijgelegen steden zoals Eindhoven of Tilburg.

Onze groepsaccommodatie is ook zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, workshops en trainingen. Met faciliteiten zoals gratis wifi, presentatiemateriaal en catering op maat zorgen wij ervoor dat jouw evenement vlekkeloos verloopt.

Kom tot rust en geniet van de Brabantse gastvrijheid bij Den Hazelaar. Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en tarieven, en maak van jouw verblijf in Brabant een onvergetelijke ervaring!

Ontdek onze groepsaccommodatie in Brabant bij Den Hazelaar!